آموزش تلگرام

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

بنر کانال تلگرام راهنمالند

اگر مدتی است که از تلگرام استفاده می‌کنید، ممکن است با حساب‌هایی برخورد کرده باشید که ترجیح می‌دهید با آنها تعامل نداشته باشید. چه یک حساب هرزنامه، یک سابق یا فقط شخصی که دیگر نمی‌خواهید پیام‌هایش را دریافت کنید، مسدود کردن آنها یک فرآیند ساده است.

با مسدود کردن آنها دیگر نمی توانند با شما ارتباط برقرار کنند. در این مقاله، ما شما را از طریق مراحل ساده بلاک کردن شخصی در تلگرام راهنمایی می‌کنیم تا بتوانید کنترل تجربه پیام‌رسانی خود را به دست بگیرید.

حتما بخوانید: نحوه حذف ربات تلگرام

چگونه یک نفر را در تلگرام بلاک کنیم ( در آیفون )

بلاک کردن در تلگرام
بلاک کردن در تلگرام
  • اپلیکیشن تلگرام را روی گوشی خود اجرا کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • برای مشاهده لیست مخاطبین خود، “Contacts” را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • روی مخاطبی که می خواهید بلاک کنید ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • پس از انتخاب مخاطب، روی نماد سه نقطه کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • با اسکرول کردن به پایین گزینه «Block User» را پیدا کرده و انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • برای تایید کلیک کنید.

نحوه بلاک کردن کاربران ناشناس تلگرام در آیفون

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • برنامه تلگرام خود را باز کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • به منوی “تنظیمات” در پایین بروید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • روی گزینه “Privacy and Security” ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • «مسدود کردن کاربران» را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • دکمه “Block User” را بزنید تا کاربران ناشناس را به لیست بلاک خود اضافه کنید.

چگونه یک نفر را در تلگرام بلاک کنیم (اندروید)

برای فیلتر کردن کاربران ناخواسته تلگرام در دستگاه های اندرویدی، دستورالعمل های زیر را دنبال کنید:

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • اپلیکیشن تلگرام را در گوشی اندرویدی خود باز کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • روی دکمه همبرگر در بالا سمت چپ ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • “مخاطبین” را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • مخاطبی را که می‌خواهید مسدود کنید، جستجو یا انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • بر روی مخاطب مورد نظر کلیک کنید. و روی نماد سه نقطه ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • “Block” را فشار دهید و برای تایید عمل، دستورات را دنبال کنید.

حتما بخوانید: آموزش بلاک کردن گروه در تلگرام

نحوه بلاک کردن کاربران ناشناس تلگرام در اندروید

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • اپلیکیشن تلگرام را در اندروید اجرا کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • روی دکمه همبرگر (آیکون منو) ضربه بزنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • منوی “تنظیمات” را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • روی گزینه “Privacy and Security” کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • برای فیلتر کردن کاربر ناخواسته، «کاربران مسدود شده» را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در تلگرام اندروید و آیفون

  • رشته پیام را انتخاب کنید و برای تأیید روی «Block user» ضربه بزنید.

با پیام ها و مخاطبین ناخواسته خداحافظی کنید

استفاده از گزینه “Block” سریعترین و ساده ترین راه برای از بین بردن تماس کاربران ناخواسته در تلگرام است. با محدود کردن پیام‌ها یا مخاطبین ناخواسته، اکنون می‌توانید روی مکالماتی که برایتان مهم هستند تمرکز کنید و تجربه لذت‌بخش‌تری در این پلتفرم پیام‌رسانی داشته باشید.

شما ترجیح می دهید از کدام روش برای بلاک کردن افراد در تلگرام استفاده کنید؟ آیا راه دیگری برای فیلتر کردن پیام ها یا حساب های ناخواسته در تلگرام دارید؟ در بخش نظرات زیر به ما اطلاع دهید.

بعد از بلاک کردن چه اتفاقی می‌افتد؟

بلاک کردن در تلگرام به منزله قطع ارتباط یک‌طرفه بین دو کاربر است. درواقع مهم‌ترین پیامد بلاک شدن، عدم امکان ارسال پیام برای کاربر بلاک شده است. اگر فرد بلاک شده برای شما پیامی ارسال کند، تنها یک تیک خاکستری برای او نمایش داده می‌شود، به این معنی که پیام شما به او ارسال نشده است.

همچنین شما می‌توانید پس از بلاک کردن، چت مربوط به او را از لیست گفتگوهای خود حذف کنید. با حذف چت از طرف شما، چت برای کاربر بلاک شده نیز حذف خواهد شد. کاربر بلاک شده قادر به مشاهده پروفایل و وضعیت آنلاین شما (Last Seen) نخواهد بود و به جای آن، عبارت “Last Seen a long time ago” را مشاهده خواهد کرد .

علاوه‌بر این کاربر بلاک شده نمی‌تواند با شما تماس صوتی یا تصویری بگیرد و در صورت تلاش برای برقراری تماس، با پیام “Sorry, you cannot call name because of their privacy settings” مواجه خواهد شد. البته به یاد داشته باشید که مسدود کردن در تلگرام برگشت‌پذیر است و شما می‌توانید در هر زمان با مراجعه به پروفایل کاربر مورد نظر و انتخاب گزینه “Unblock” او را از حالت بلاک خارج کنید.

چرا باید کسی را در تلگرام بلاک کنیم؟

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چرا باید کاربری را در تلگرام بلاک کنیم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که دلایل مختلفی برای این کار وجود دارد که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

1. آزار و اذیت و از طرف افراد سودجو

متاسفانه در دنیای مجازی نیز مانند دنیای واقعی، افراد سودجو و مزاحم وجود دارند که ممکن است با ارسال پیام‌های ناخواسته، تماس‌ها و یا انتشار محتوای نامناسب، برای دیگران آزار و اذیت ایجاد کنند. در چنین شرایطی بلاک کردن فرد خاطی می‌تواند راه حلی موثر برای رهایی از این مشکل باشد. با مسدود کردن این افراد شما از دریافت هرگونه پیام، تماس و یا محتوای ارسالی از سوی آنها جلوگیری خواهید کرد و آرامش خود را در فضای مجازی حفظ خواهید نمود.

2. حفظ حریم خصوصی

حفظ حریم خصوصی و امنیت آنلاین امروزه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. با بلاک کردن افراد ناشناس و یا کسانی که به آنها اعتماد ندارید، می‌توانید گامی مهم در جهت حفظ امنیت اطلاعات شخصی خود بردارید. به این ترتیب از به اشتراک گذاشتن ناخواسته اطلاعات شخصی خود مانند شماره تلفن، آدرس منزل و یا عکس‌ها با افراد سودجو جلوگیری خواهید کرد.

3. دلایل شخصی

ممکن است به دلایل مختلف شخصی مانند اختلاف نظر، عدم تمایل به برقراری ارتباط با فردی خاص و یا هر دلیل دیگری، تمایل به قطع ارتباط با او در تلگرام داشته باشید. در چنین شرایطی، بلاک کردن تلگرام به شما کمک می‌کند تا کنترل بیشتری بر تجربه خود در این پیام‌رسان داشته باشید و از تعامل با افرادی که تمایل به برقراری ارتباط با آنها را ندارید خودداری کنید.

4. ارسال پیام های تبلیغاتی

اگر از دریافت پیام‌های تبلیغاتی ناخواسته خسته شده‌اید، به سادگی می‌توانید فرستنده را مسدود کنید. با این کار دیگر پیام‌های تبلیغاتی از آن شخص دریافت نخواهید کرد.

سوالات متداول

چرا گزینه بلاک کردن در تلگرام برای برخی از کاربران قابل مشاهده نیست؟

اگر گزینه بلاک کردن برای شما قابل مشاهده نیست، ممکن است شخص مورد نظر قبلاً شما را بلاک کرده باشد.

اگر کسی را در تلگرام بلاک کنم، آیا باز هم می‌توانم گروه‌ها و کانال‌های مشترک را با او ببینم؟

بنر کانال تلگرام راهنمالند

بله شما همچنان می‌توانید گروه‌ها و کانال‌های مشترک را با افراد مسدود شده ببینید. با این حال شما نمی‌توانید در این گروه‌ها و کانال‌ها با آنها به‌طور مستقیم پیام ارسال کنید یا تعامل داشته باشید.

اگر کسی را در تلگرام بلاک کنم، آیا متوجه می‌شود که او را بلاک کرده‌ام؟

تلگرام به‌طور رسمی به کاربر بلاک شده اطلاع نمی‌دهد که او را بلاک کرده‌اند. با این حال باتوجه به اینکه دیگر نمی‌توانند برای شما پیام ارسال کنند یا وضعیت آنلاین شما را مشاهده کنند، احتمالاً متوجه خواهند شد که شما آنها را بلاک کرده‌اید.

آیا راهی برای بلاک کردن تمام کاربران ناشناس در تلگرام به‌طور همزمان وجود دارد؟

خیر در حال حاضر راهی برای بلاک کردن تمام کاربران ناشناس در تلگرام به‌طور همزمان وجود ندارد. شما باید آنها را به‌صورت جداگانه بلاک کنید.

بنر خرید اکسپلور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال تلگرام راهنمالند