تلگرام وب چیست؟ آموزش ورود به تلگرام وب
تلگرام وب یک ورژن از برنامه تلگرام است که برای شما امکان دسترسی به حساب تلگرام خود را از طریق وب را میدهد. تلگرام وب به طور خاص از طریق مرورگر طراحی شده است. این نسخه از تلگرام به کاربران امکان می دهد تا از طریق مرورگر وب از تلگرام استفاده کنند. بدون نیاز به اتصال تلفن همراه به شبکه وای فای مشابه رایانه قابل استفاده است. در واقع حتی نیازی به اتصال موبایل به اینترنت نیست.
همچنین امکان سرویس دهی به اکانت های مختلف تلگرام از طریق پنجره های مختلف مرورگر وجود دارد. به ما امکان می دهد در فضا و منابع موبایل صرفه جویی کنیم؛ زیرا نیازی به دانلود اپلیکیشن تلگرام نیست. این یک راه امن تر برای استفاده از تلگرام در دستگاه های عمومی (مانند رایانه مشترک در محل کار) است، زیرا به راحتی جلسه بسته می شود و همه به طور خودکار حذف می شوند.
تلگرام وب چیست؟
تلگرام وب برنامه ای از تلگرام است که کاربران می توانند به این برنامه از طریق وب سایت مراجعه کنند. این نسخه تلگرام در سال 2014 توسط توسعه دهنده ایجاد و طراحی شد و تا سال 2021 منتظر ماند تا نسخه وب نهایی تلگرام اجرا شود.
با استفاده از تلگرام وب، کاربران می توانند بدون نیاز به تلفن همراه از طریق سیستم و با استفاده از اینترنت از این برنامه استفاده کنند. این ویژگی باعث می شود که تلگرام وب برای استفاده در هر دستگاهی مناسب باشد، تا زمانی که به اینترنت متصل باشید و به مرورگر دسترسی داشته باشید.
یکی از ویژگی های مهم تلگرام وب، قابل استفاده از حساب کاربری تلگرام به طور همزمان است. برخی افراد که دو یا چند خط تلفن همراه دارند و می خواهند که همه این خط ها را با هم استفاده کنند. در تلگرام وب این محدودیت وجود ندارد و شما قادر خواهید بود چند خط را همزمان استفاده کنید.
سیستم مورد نیاز برای اجرای تلگرام وب چیست؟
تلگرام وب یک نسخه مبتنی بر مرورگر از پلتفرم محبوب پیام رسان تلگرام است. این به گونه ای طراحی شده است که در هر دستگاهی که دسترسی به اینترنت و مرورگر وب دارد قابل دسترسی و استفاده آسان باشد.
سیستم مورد نیاز برای اجرای تلگرام وب محدود است. شما نیازی به نصب نرم افزار یا افزونه ندارید، زیرا مستقیما در مرورگر وب شما اجرا می شود. با این حال، برای استفاده راحت، داشتن یک اتصال اینترنتی پایدار توصیه می شود.
برای استفاده از تلگرام وب باید به وب سایت تلگرام مراجعه کرده و وارد حساب کاربری خود شوید. اگر حساب کاربری ندارید، می توانید با دنبال کردن دستورالعمل های ارائه شده در وب سایت، آن را ایجاد کنید. اگر یک حساب کاربری دارید، می توانید با استفاده از شماره تلفن خود یا با اسکن یک کد QR وارد شوید.
پس از ورود به سیستم، می توانید مانند اپلیکیشن موبایل یا دسکتاپ، از تلگرام وب استفاده کنید. می توانید پیام بفرستید، فایل ها را به اشتراک بگذارید، تماس صوتی و تصویری برقرار کنید و از تمام ویژگی های دیگری که تلگرام ارائه می دهد استفاده کنید.
لطفاً توجه داشته باشید که در حالی که تلگرام وب راهی مناسب برای استفاده از تلگرام بدون نصب هیچ نرم افزاری است، اما از همه ویژگی های موجود در برنامه موبایل پشتیبانی نمی کند. به عنوان مثال، از چت مخفی یا امکان برقراری تماس تلفنی پشتیبانی نمی کند.
مراحل ورود به تلگرام وب
برای ورود به تلگرام از طریق وب، شما باید به صفحه اصلی تلگرام وب بروید.
پس از ورود به صفحه اصلی تلگرام وب، شما باید به بخش «ورود به تلگرام» بروید و شماره تلفن همراه خود را وارد کنید.
سپس، شما یک پیام از طریق سیستم پیام رسانی خواهید داشت که شماره تایید را برای حساب تلگرام خود ارائه میدهد. پس از دریافت پیام، شماره تایید را در فیلد مربوطه وارد کنید و روی گزینه «ورود» کلیک کنید.
پس از وارد کردن کد شما وارد تلگرام وب می شوید.
تلگرام به شما اجازه میدهد که چت ها و گروه های خود را از چندین دستگاه دسترسی پیدا کنید و پیام های خود را از حملات هکرها محافظت کنید و حتی می توانید از گروه های بزرگ تا 200,000 عضو استفاده کنید.
امنیت وب تلگرام در مقایسه با تلگرام موبایل چقدر است؟
تلگرام وب و تلگرام موبایل شباهت هایی دارند اما تفاوت هایی نیز دارند که ممکن است امنیت آنها را تحت تاثیر قرار دهد.
از نقطه نظر فنی، تلگرام وب و تلگرام موبایل کاملا شبیه هم هستند. هر دو نسخه تلگرام مبتنی بر جاوا اسکریپت هستند و ویژگی های بسیاری از جمله امکان ارسال پیام، فایل و استیکر و ایجاد گروه ها و کانال ها را به اشتراک می گذارند.
با این حال، در نسخه وب در مقایسه با اپلیکیشن موبایل محدودیت هایی وجود دارد. به عنوان مثال، برخی از ویژگی ها مانند چت صوتی و تماس های صوتی در نسخه وب در دسترس نیستند.
وقتی صحبت از امنیت می شود، هر دو نسخه رمزگذاری شده اند، اما سطح رمزگذاری متفاوت است. در برنامه تلفن همراه، همه پیام ها به طور پیش فرض رمزگذاری شده اند. این بدان معناست که فقط فرستنده و گیرنده می توانند پیام ها را بخوانند. با این حال، در نسخه وب، تنها برخی از پیام ها و تماس های صوتی رمزگذاری شده اند. بقیه به طور بالقوه برای کارمندان تلگرام، مجریان قانون و دیگران قابل مشاهده است.
علاوه بر این، وب تلگرام از کاربران میخواهد که با ایجاد یک چت مخفی، رمزگذاری انتها به انتها را انتخاب کنند. فقدان رمزگذاری انتها به انتها به طور پیش فرض می تواند یک مشکل برای حفظ حریم خصوصی باشد.
از نظر مدیریت داده ها، مدیریت داده های تلگرام در برخی موارد با واتس اپ قابل مقایسه است. هر دو برنامه با جمعآوری داده های مربوط به کاربر مربوط به دستگاهش با استفاده از اثر انگشت (شماره تلفن، داده های دستگاه و غیره) کار میکنند.
در نتیجه، در حالی که استفاده از وب تلگرام به طور کلی ایمن است، در مقایسه با اپلیکیشن موبایل دارای محدودیت ها و مشکلات احتمالی حریم خصوصی است. اگر به رمزگذاری و حفظ حریم خصوصی اهمیت می دهید، ممکن است بخواهید از برنامه تلگرام تلفن همراه استفاده کنید. با این حال، اگر می خواهید بدون دانلود برنامه از تلگرام در دستگاهی استفاده کنید، نسخه تحت وب جایگزین خوبی است.
آیا تلگرام وب برای همه دستگاه های موبایل قابل استفاده است؟
تلگرام وب به طور کلی برای همه دستگاه های موبایل قابل استفاده است. اما توجه داشت که مرورگر وب و سیستم باید بسته شود، برخی از ویژگیها ممکن است به طور کامل کار نکنند.
برای مثال، برخی از کاربران گزارش داده اند که در حال استفاده از تلگرام در مرورگرهای موبایل مانند کروم و فایرفاکس مشکلاتی را تجربه کرده اند. همچنین، برخی از کاربران گزارش داده اند که در حال استفاده از تلگرام در دستگاههای موبایل با سیستم iOS مشکلاتی را تجربه کرده اند.
بنابراین، در حالی که تلگرام وب برای استفاده از دستگاه های موبایل طراحی شده است، برخی از ویژگی ها ممکن است به طور کامل در دستگاه های موبایل کار کنند. در این صورت، می توان از برنامه تلگرام استفاده کرد که برای گوشی های اندروید و iOS در دسترس است.
آیا امکان دسترسی به تلگرام وب برای همه افراد فعال وجود دارد؟
بله، امکان دسترسی به تلگرام وب برای همه افراد فعال است. با استفاده از تلگرام وب، میتوانید با استفاده از یک حساب کاربری، تلگرام را در سیستم خود داشته باشید. این ویژگی برای کسانی که دو یا چند خط تلفن دارند و دوست دارند همه آنها را با هم فعال کنند، بسیار مفید است.
اگر پس از ارائه شماره تلفن همراه، پیام تأیید را دریافت نکنم چه اتفاقی میافتد؟
اگر پس از ارائه شماره تلفن همراه خود پیام تأیید را دریافت نکردید، چندین راه حل وجود دارد که می توانید امتحان کنید:
- اتصال اینترنت خود را بررسی کنید:
اطمینان حاصل کنید که اتصال اینترنت شما برقرار است. اتصال قوی اینترنت برای دریافت کد تایید از تلگرام ضروری است. میتوانید بررسی کنید که آیا Wi-Fi یا داده تلفن همراه شما روشن و متصل است. اگر از Wi-Fi استفاده میکنید، سعی کنید به روتر نزدیکتر شوید یا آن را دوباره راهاندازی کنید.
- بررسی کنید که آیا سرورهای تلگرام از کار افتاده اند یا نه:
گاهی اوقات ممکن است مشکل از طرف شما نباشد. سرورهای تلگرام ممکن است دچار قطعی موقت شوند و دریافت کد تایید را برای شما غیر ممکن کنند. می توانید از وب سایت هایی مانند Downdetector یا Outage دیدن کنید تا بررسی کنید که مشکل چه هست. اگر متوجه شدید که سرورها واقعاً خراب هستند، باید منتظر بمانید تا پشتیبانگیری شوند و کد خود را دریافت کنند.
- تماس با پشتیبانی تلگرام:
در صورت عدم موفقیت، می توانید مستقیماً با پشتیبانی تلگرام تماس بگیرید. به صفحه پشتیبانی تلگرام مراجعه کنید و در مورد مشکل خود درخواستی ارسال کنید. حتما شماره تلفن خود و سایر اطلاعات مرتبط را وارد کنید.
اگر هیچ یک از این راه حل ها کار نمی کند، ممکن است مشکلی در شبکه تلفن همراه شما یا شماره تلفن خاصی که می خواهید استفاده کنید وجود داشته باشد. در این مورد، می توانید از شماره تلفن دیگری استفاده کنید یا برای کمک با ارائه دهنده شبکه تلفن همراه خود تماس بگیرید.
آیا می توان از تلگرام وب برای ارسال فایل های رسانه ای مانند عکس و فیلم استفاده کرد؟
بله، می توانید از تلگرام وب برای ارسال فایل های رسانه ای مانند عکس و فیلم استفاده کنید. در اینجا نحوه انجام این کار آمده است:
چتی را که می خواهید فایل های رسانه ای را در آن ارسال کنید باز کنید.
روی نماد پیوست (در سمت چپ کادر پیام قرار دارد) کلیک کنید.
فایل هایی را که می خواهید به اشتراک بگذارید انتخاب کنید. روی صفحه یک پاپ آپ ظاهر می شود؛ علامت «فشرده کردن تصاویر» گزینه و ارسال فایل.
برای فیلم ها، مراحل مانند تصاویر است. با این حال، گزینه «فشرده کردن تصاویر» باعث نمی شود که تلگرام کیفیت ویدیو را فشرده کند..
تلگرام به شما این امکان را می دهد که فایلهای جداگانه تا 2 گیگابایت را ارسال کنید که بسیار بزرگتر از سایر پلتفرم های پیام رسان است. در نتیجه اشتراک گذاری تصاویر و ویدیوهای فشرده نشده با کیفیت بالا در پلتفرم به هیچ وجه نباید مشکل ساز باشد.
علاوه بر این، تلگرام فضای ابری نامحدودی را برای داده های شما فراهم می کند. اگر فایلی در تلگرام دارید که به طور تصادفی آن را از گوشی خود پاک کرده اید، لازم نیست نگران آن باشید. هر زمان که بخواهید می توانید دوباره آن را دانلود کنید.
آیا می توان از تلگرام وب در تبلت استفاده کرد؟
بله، شما می توانید از وب سایت تلگرام روی تبلت خود استفاده کنید. در زیر مراحل استفاده از تلگرام وب روی تبلت ارائه شده است:
برنامه مرورگر را روی تبلت خود باز کنید.
به تلگرام وب، WebK یا WebZ مراجعه کنید.
با وارد کردن شماره تلفن خود و کدی که روی گوشی همراه خود میکنید، وارد سیستم شوید.
شما همچنین میتوانید بدون کد به تلگرام وارد شوید با اسکن کردن کد QR3.
تلگرام وب به طور کامل برای کار با دستگاه هایی مانند تبلت ها بهینه سازی شده است، بنابراین شما هیچ مشکلی نخواهید داشت.
مزایای استفاده از تلگرام وب
تلگرام وب یک نسخه مستقل از تلگرام است که کاربران برای استفاده از آن فقط به یک مرورگر و اینترنت نیاز دارند. با تلگرام وب به راحتی می توانید به حساب کاربری خود دسترسی پیدا کنید بدون این که نیاز باشد برنامه تلگرام نصب کنید و یا برنامه را مخفی کنید.
مزایای استفاده از تلگرام وب عبارتند از:
– امکان استفاده بدون نیاز به نصب برنامه: تلگرام وب به عنوان یک پروژه مستقل متولد شد و امکان استفاده از تلگرام از طریق مرورگر وب را فراهم میکند.
– دسترسی همیشگی: برخلاف برنامه هایی مانند واتساپ، تلگرام وب تنظیمات حساب را در فضای ابری میزبانی میکند، بنابراین می توان از آن بدون نیاز به متصل نگه داشتن همیشگی گوشی هوشمند استفاده کرد.
– دسترسی از طریق مرورگر: برای استفاده از تلگرام وب، فقط به یک مرورگر و اینترنت نیاز دارید.
– امکان دسترسی به تمامی ویژگیهای تلگرام: نسخه وب تلگرام بسیاری از ویژگی های موجود در اپلیکیشن تلگرام موبایل را دارد.
سخن پایانی
شما می توانید با استفاده از آموزش های راهنمالند بهترین استفاده را از برنامه تلگرام وب داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت راهنمالند بپیوندید.