آموزش روبیکا

چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟ راهنمای کامل

شبکه‌های اجتماعی در دنیای امروز بخش بزرگی از زندگی آنلاین ما را تشکیل می‌دهند و این واقعیت که اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارند که افراد را به اشتراک‌گذاری محتوا و ارتباط با دوستان و دنیای بیرونی ترغیب می‌کنند، همچنان حاکی از اهمیت این شبکه‌هاست. یکی از این شبکه‌ها در ایران، شبکه اجتماعی روبیکا است که به عنوان یک پلتفرم مشابه اینستاگرام عمل می‌کند.

یکی از عملیات مهم در روبیکا، “آنفالو کردن” یا حذف افرادی است که قبلاً آن‌ها را دنبال می‌کردیم. این امر به کاربران امکان می‌دهد که کنترل بیشتری بر روی فهرست فالووینگ‌های خود داشته باشند و به راحتی از افرادی که دیگر تمایلی به دنبال کردن آن‌ها ندارند، جدا شوند.

حتما بخوانید: چه کسانی استوری روبیکای ما را دیده اند؟

چگونه در روبیکا انفالو کنیم؟

برای انجام عملیات آنفالو در روبیکا، شما می‌توانید از مراحل زیر پیروی کنید:

  1. وارد شدن به اپلیکیشن: ابتدا وارد حساب کاربری روبیکا خود شوید.
  2. مراجعه به صفحه مورد نظر: به صفحه کاربری یا پیجی که می‌خواهید از آن آنفالو کنید، مراجعه کنید.
  3. آنفالو کردن: در صفحه مورد نظر، یک دکمه با عنوان “آنفالو” یا “Unfollow” وجود دارد. بر روی این دکمه کلیک کنید تا این کار انجام شود.

همچنین، می‌توانید از لیست فالووینگ‌های خود نیز افرادی که می‌خواهید آنفالو کنید را انتخاب کرده و با کلیک بر روی آیکون حذف جلوی هر فالوور، آن‌ها را حذف کنید.



 

چگونه فالوورها را در روبیکا حذف کنیم؟

حذف فالوورهای خود از طریق دنبال‌کننده‌ها در روبیکا نیز امکان‌پذیر است. برای این کار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. وارد شدن به اپلیکیشن روبیکا.
  2. مراجعه به قسمت “دنبال‌کننده‌ها” در حساب کاربری خود.
  3. انتخاب فالوورهایی که می‌خواهید حذف کنید.
  4. با کلیک بر روی آیکون حذف جلوی هر فالوور، آن‌ها را از فهرست دنبال‌کننده‌ها حذف کنید.

حتما بخوانید: دریافت تیک آبی روبیکا

نحوه حذف فالوور از گروه یا کانال در روبیکا:

در روبیکا، شما می‌توانید افرادی را که از کانال‌ها یا گروه‌های شما فالو کرده‌اند، حذف کنید. برای انجام این کار، به مراحل زیر عمل کنید:

  1. وارد کانال یا گروه مورد نظر شوید.
  2. وارد قسمت تنظیمات کانال یا گروه شوید.
  3. روی نام عضو یا فالووری که می‌خواهید حذف کنید کلیک کنید تا به صفحه مشخصات او منتقل شوید.
  4. در صفحه مشخصات، روی آیکون سه نقطه در بالای صفحه کلیک کرده و گزینه “حذف مخاطب” را انتخاب کنید.
سوالات متداول در زمینه چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟
سوالات متداول در زمینه چگونه در روبیکا آنفالو کنیم؟

سوالات متداول در زمینه فالوورها و فالوینگ در روبیکا:

  1. چگونه در روبیکا کسی را دنبال کنم؟
    • برای دنبال کردن یک کاربر در روبیکا، به صفحه مورد نظر او بروید و روی دکمه “فالو” یا “Follow” کلیک کنید.
  2. چگونه می‌توانم فالوورهای خود را مدیریت کنم؟
    • برای مدیریت فالوورهای خود در روبیکا، به قسمت “دنبال‌کننده‌ها” در حساب کاربری خود بروید و می‌توانید افراد را آنفالو کنید یا از لیست دنبال‌کنندگان خود حذف کنید.
  3. چگونه می‌توانم فالوورهای خود را دیده و مشاهده کنم؟
    • در روبیکا، به قسمت “دنبال‌کننده‌ها” در حساب کاربری خود بروید تا لیست فالوورهای خود را مشاهده کنید.
  4. چگونه می‌توانم افرادی که من را دنبال می‌کنند را مشاهده کنم؟
    • در روبیکا، به قسمت “دنبال کنندگان من” بروید تا لیست افرادی که شما را دنبال می‌کنند را مشاهده کنید.
  5. آیا می‌توانم فالوورهایم را خصوصی کنم؟
    • بله، شما می‌توانید حساب کاربری خود را خصوصی کنید تا تنها افرادی که درخواست فالو شدن توسط آن‌ها را قبول کرده‌اید، محتوای شما را ببینند.
  6. چگونه می‌توانم افراد را از یک گروه یا کانال در روبیکا حذف کنم؟
    • برای حذف افراد از یک گروه یا کانال در روبیکا، وارد صفحه مشخصات عضو مورد نظر شوید و گزینه “حذف مخاطب” را انتخاب کنید.
  7. آیا در روبیکا محدودیت تعداد فالوورها وجود دارد؟
    • در حالت عادی، روبیکا محدودیت تعداد فالوورها و دنبال‌کنندگان ندارد، اما برای حفظ تجربه کاربری بهتر، بهتر است که تعداد فالوورها و دنبال‌کنندگان خود را با دقت انتخاب کنید.
  8. آیا می‌توانم افرادی که من را فالو کرده‌اند را مشاهده کنم؟
    • بله، در روبیکا می‌توانید لیست افرادی که شما را دنبال کرده‌اند را مشاهده کنید.
  9. چگونه می‌توانم از اطلاعات فالوورهایم در روبیکا بهره‌برداری کنم؟
    • می‌توانید از فالوورهای خود به عنوان مخاطبان برای ارسال پیام‌ها، به اشتراک‌گذاری محتوا، یا برگزاری رویدادها استفاده کنید.
  10. آیا در روبیکا می‌توانم نوتیفیکیشن‌های فالوینگ و فالوورها را خاموش کنم؟
    • بله، می‌توانید تنظیمات نوتیفیکیشن‌ها را در تنظیمات حساب کاربری خود تغییر دهید و نوتیفیکیشن‌هایی که می‌خواهید دریافت نکنید را غیرفعال کنید.

حتما بخوانید: آموزش دیدن مخفیانه استوری در روبیکا

سخن پایانی:

با استفاده از این راهنما، شما می‌توانید به راحتی افرادی را که نمی‌خواهید دنبال کنید یا از فهرست دنبال‌کننده‌های خود حذف کنید. این امکانات در روبیکا به شما کمک می‌کنند تا فهرست دنبال‌کنندگان‌تان را بهینه‌تر مدیریت کنید و تجربه کاربری خود را بهبود دهید.

بنر خرید اکسپلور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال روبیکای راهنمالند