آموزش توییتر

آموزش بلاک کردن در توییتر تنها با یک کلیک!

بنر کانال تلگرام راهنمالند

توییتر یکی از محبوب‌ ترین شبکه‌ های اجتماعی در جهان است که میلیون‌ ها کاربر از آن برای به اشتراک گذاشتن اخبار، نظرات و افکار خود استفاده می‌ کنند. اما مانند هر شبکه اجتماعی دیگری، گاهی اوقات ممکن است با افرادی مواجه شوید که رفتارهای نامناسب یا آزاردهنده‌ ای دارند.

در این موارد، بلاک کردن یکی از بهترین راه‌ ها برای محافظت از خود و جلوگیری از مزاحمت است. به همین خاطر در این مقاله، به شما آموزش می‌ دهیم که چگونه به‌ راحتی و در چند مرحله ساده، یک کاربر را در توییتر بلاک کنید، بنابراین تا انتها با راهنمالند همراه باشید.

بیشتر بخوانید: تایم لاین توییتر چیست؟

بلاک کردن در توییتر نسخه گوشی

برای بلاک کردن در توییتر، کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:

1. ابتدا وارد حساب کاربری توییتر خود شوید.

2. بر روی نام کاربری شخصی که می‌ خواهید بلاک کنید کلیک کنید.

3. در صفحه پروفایل کاربر، روی سه نقطه در گوشه بالا کلیک کنید.

4. سپس از منوی باز شده، گزینه Block را انتخاب کنید.

آموزش بلاک کردن در توییتر تنها با یک کلیک!
آموزش بلاک کردن در توییتر تنها با یک کلیک!

توجه داشته باشید پس از اینکه یک کاربر را بلاک کردید، دیگر نمی‌ توانید توییت‌ ها، پاسخ‌ ها و پیام‌ های مستقیم او را ببینید. همچنین، کاربر بلاک شده نمی‌ تواند شما را دنبال کند یا به توییت‌ های شما پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: آموزش وریفای کردن اکانت توییتر

بلاک کردن در توییتر نسخه دسکتاپ

برای بلاک کردن در توییتر نسخه دسکتاپ، مراحل زیر را دنبال کنید:

1. برای شروع، باید به توییتر بروید و وارد حساب خود شوید.

2. در مرحله بعد، باید کاربری را که می‌ خواهید بلاک کنید، پیدا کنید. می‌ توانید نام کاربری او را در نوار جستجو تایپ کنید یا از طریق لیست دنبال‌ کنندگان خود یا بخش «جستجوی توییتر» او را پیدا کنید.

3. وقتی کاربری را که می‌خواهید بلاک کنید پیدا کردید، روی نام کاربری او کلیک کنید تا صفحه پروفایل او باز شود.

4. سپس در سمت راست صفحه، دکمه «بلاک کردن» را پیدا کنید و روی آن کلیک کنید.

آموزش بلاک کردن در توییتر تنها با یک کلیک!

در آخر مطمئن شوید که واقعاً می‌ خواهید این کار را انجام دهید. اگر فقط با کاربر اختلاف نظر دارید، ممکن است بخواهید ابتدا سعی کنید با او ارتباط برقرار کنید، بنابراین با آگهی کامل این کار را انجام دهید.

اگر کسی را در توییتر بلاک کنیم آیا آن شخص متوجه می شود؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم اگر کسی را در توییتر بلاک کنید، در حالت کلی آن شخص متوجه نمی شود که شما حساب او را بلاک کرده اید. لذا توییتر به کاربر بلاک شده هیچ پیامی ارسال نمی کند که به او اطلاع دهد حساب او بلاک شده است.

بنر کانال تلگرام راهنمالند

اما اگر کاربر بلاک شده به صورت اتفاقی صفحه شما را ببیند، متوجه این موضوع می شود که شما حساب او را بلاک کرده اید. در این حالت، کاربر بلاک شده با پیام “کاربر یافت نشد” (User not found) مواجه می شود. همچنین، اگر کاربر بلاک شده به شما پیامی ارسال کند، پیام او به شما تحویل داده نمی شود و شما در بخش پیام های دریافتی خود پیام او را مشاهده نمی کنید.

آیا بلاک کردن در توییتر آخرین راه چاره است؟

بلاک یک گزینه‌ شدیدتر است که باعث می‌ شود دیگر نتوانید هیچ توییتی از یک کاربر را ببینید، حتی اگر او شما را منشن کند یا توییتی از شما را ریتوییت کند. همچنین کاربر مورد نظر نیز نمی‌ تواند توییت‌ های شما را ببیند.

اما Mute یک گزینه‌ ملایم‌ تر است که باعث می‌ شود تنها توییت‌ های یک کاربر را در تایملاین خود نبینید. درواقع کاربر مورد نظر همچنان می‌ تواند توییت‌ های شما را ببیند و به آنها پاسخ دهد. همچنین اگر کاربر مورد نظر شما را منشن کند یا توییتی از شما را ریتوییت کند، شما نوتیفیکیشن آن را دریافت خواهید کرد.

بنابراین اگر نمی‌ خواهید توییت‌ های یک کاربر را ببینید، اما نمی‌ خواهید او را از لیست فالوورهای خود حذف کنید یا او نتواند توییت‌ های شما را ببیند می‌توانید او را Mute کنید.

از این رو برای Mute کردن یک کاربر در توییتر، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • در تلفن همراه روی نماد چرخ‌ دنده در پروفایل کاربر مورد نظر کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید.
  • در دسک تاپ، روی دکمه‌ سه نقطه در کنار نام کاربر مورد نظر کلیک کنید.
  • گزینه‌ Muteusername را انتخاب کنید.
  • پس از Mute کردن یک کاربر، توییت‌ های او دیگر در تایملاین شما نشان داده نمی‌ شوند.

سخن پایانی

توییتر یک فضای تعاملی است که به کاربران خود اجازه می‌ دهد با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. با این حال، گاهی اوقات ممکن است با کاربرانی مواجه شوید که رفتارهای نامناسب یا آزاردهنده‌ ای دارند. در این موارد، می‌ توانید از قابلیت بلاک کردن برای محافظت از خود استفاده کنید. بلاک کردن در توییتر یک اقدام موثر برای محافظت از خود از مزاحمت است. اگر با کاربرانی مواجه شدید که رفتارهای نامناسب یا آزار دهنده‌ای دارند، از این قابلیت برای جلوگیری از مزاحمت آنها استفاده کنید.

بنر خرید اکسپلور

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کانال تلگرام راهنمالند