راهنمای خرید سانترال پاناسونیک کم ظرفیت و پرظرفیت
سانترال پاناسونیک
سانترال پاناسونیک یکی از محبوب ترین دستگاه های ارتباطی است. قبل از اینکه در مورد این سیستم صحبت کنیم ابتدا توضیح می دهیم که اصلا سانترال چیست؟
سانترال دستگاهی است که از طریق آن کارمندان یک شرکت یا سازمان می توانند راحت تر با هم و با محیط بیرون ارتباط برقرار کنند. سانترال یا مرکز تلفن بهترین گزینه برای استارت آپ ها یا هر کسب و کاری است که می خواهد ارتباط خود را گسترش دهد و از چندین خط تلفن استفاده کند. ادارات، سازمان ها و شرکت ها از طریق سانترال می توانند این خطوط تلفن را بهتر مدیریت کنند.
با توجه به این موضوع امروزه کمپانی های مختلفی مشغول تولید این دستگاه هستند که پاناسونیک یکی از باکیفیت ترین سانترال ها را تولید می کند.
سانترال پاناسونیک چیست؟
بدون شک تمام سازمان ها و شرکت ها به دنبال یک ارتباط بهینه هستند. سانترال پاناسونیک یکی از بهترین راهکارها برای این دسته از کاربران است. چرا که این دستگاه می تواند بخش عمده ای از ارتباطات با مشتریان را ساماندهی کند. بنابراین اگر داشتن یک ارتباط بهینه دغدغه شما است در قدم اول باید یک سانترال پاناسونیک خریداری و نصب کنید.
شرکت پاناسونیک یکی از معتبرترین شرکت ها در زمینه تولید تجهیزات شبکه است که دستگاه سانترال یکی از برجسته ترین تولیدات این کمپانی می باشد. کار دستگاه سانترال مثل یک مرکز مخابراتی است و وظیفه مخابراتی دارد اما به عنوان یک شبکه تلفن خصوصی عمل می کند.
شرکت ها و سازمان ها می توانند از طریق این دستگاه خطوط تلفنی داخلی و خارجی خود را مدیریت کنند. نصب و برنامه ریزی این دستگاه از طریق کامپیوتر انجام می گیرد. پرسنل یک شرکت از طریق این دستگاه می توانند رایگان با هم ارتباط برقرار کنند و صحبت نمایند. این دستگاه نسبت به سیستم های مخابراتی سنتی مزایای زیادی دارد.
از جمله این مزیت ها می توان به ارتباط داخلی رایگان و سریع، تماس تلفنی با کیفیت بالاتر، ضبط تمام تماس های دریافتی و پیگیری آن ها، امکان انتظار چندین نفر پشت هر خط، هزینه کمتر خطوط مخابرات، کاهش ترافیک، منشی تلفنی و … اشاره نمود.
البته برای استفاده از یک شبکه سانترال به تجهیزات مختلفی نیاز است که یکی از آن ها تلفن است. این تلفن ها که عضو مهم این شبکه هستند در سه مدل مدیریتی، کارمندی و اپراتوری موجود می باشند. دستگاه سانترال پاناسونیک به کسب و کارها کمک می کند بدون اینکه فضای کاری را شلوغ کنند از چندین خط تلفن استفاده کنند. کاربران می توانند با این سخت افزار مدیریت تماس قدیمی ارتباطات داخلی شرکت را ارتقا دهند و ترافیک تلفنی را بهتر کنترل کنند.
نحوه عملکرد سانترال پاناسونیک چگونه است؟
دستگاه سانترال پاناسونیک به عنوان هسته اصلی این شبکه عمل می کند. این دستگاه قابلیت دریافت خطوط شهری دارد و می تواند این خطوط را به چند خط داخلی تقسیم کند. در واقع با این کار کارمندان به خطوط شهری دسترسی دارند و می توانند با مشتریان و همکاران خود ارتباط برقرار کنند. از طرف دیگر به مدیران نیز اجازه می دهد ارتباط تلفنی داخلی را بهتر مدیریت کنند.
در واقع برقراری یک ارتباط تلفنی یکپارچه و مدیریت کردن آن ها از مهمترین وظایف این دستگاه است. در حال حاضر سانترال های پاناسونیک به دو دسته آنالوگ و تحت شبکه تقسیم می شوند. سانترال های پاناسونیک آنالوگ قابلیت پشتیبانی از خطوط تلفنی دارند و مدل تحت شبکه از فناوری IP پشتیبانی می کنند. این فناوری سبب می شود یک سانترال امکانات گسترده ای در زمینه مدیریت تماس ها و ارتباطات به مشاغل ارائه دهد.
از جمله این امکانات می توان به تبدیل پیام های صوتی به متن، امکان تشکیل گروه داخلی شرکت، برقراری تماس اضطراری، امکان مسدود کردن برخی از تماس ها، پاسخگویی خودکار، قطع کردن موقتی صدا، گزارش گیری از وضعیت تماس و کاهش نیروی انسانی اشاره نمود.
انواع سانترال پاناسونیک
این سانترال را بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی می کنند. یکی از این فاکتورها ظرفیت دستگاه است که شامل مدل های زیر است:
- سانترال کم ظرفیت: این سانترال ها قابلیت پشتیبانی از ۲۴ خط داخلی و ۸ خط شهری را دارند. از این رو بهترین گزینه برای کسب و کارهای کوچک تا متوسط هستند. تعداد تماس های همزمان و قابلیت گسترش خطوط این سانترال نسبت به نوع پرظرفیت محدودتر است. این سانترال قابلیت سر و سامان دادن به تماس های ورودی و داخلی را دارد. از دیگر قابلیت های این سانترال می توان به برخورداری از درب باز کن و زنگ درب، پیغام گیر (BV)، نمایشگر کالرآیدی، امکان برقراری تماس ضروری و … اشاره نمود.
برخی از امکانات این دستگاه که آن را از سانترال پرظرفیت جدا می کند این است که این سانترال نیازی به اینترنت ندارد. همچنین به ازای هر اپراتور هزینه کمتری دارد. نصب و راه اندازی آسان و امکان شخصی سازی زیرساخت ها به منظور مدیریت بهتر تماس ها از دیگر امکانات این سانترال است.
- سانترال پرظرفیت: همانطور که از نام این سانترال مشخص است قابلیت پشتیبانی از خطوط بیشتر و امکان افزایش خطوط شهری را دارد. از این رو سازمان های بزرگ و متوسط می توانند از این دستگاه استفاده کنند. این سانترال قابلیت های منحصربه فردی دارد که از جمله آن می توان به سازگاری بودن با IP و امکان شبکه سازی سیپ در سری های TDE و NS، پشتیبانی از خطوط پی آر آی، پشتیبانی از پروتکل VOIP، کاهش هزینه های مکالمه، ویدئو کنفرانس، مدیریت ترافیک تلفنی و… اشاره نمود.
سانترال های پاناسونیک سری TDA و TDE
پاناسونیک سانترال های خود را در سری های مختلفی به بازار عرضه می کند. مهمترین تفاوت این سری ها در ظرفیت و قابلیت ها است.
- سری TDA: این سری از سانترال های پاناسونیک جزء سانترال های کم ظرفیت هستند. بنابراین مناسب کسب و کارهای کوچک و متوسط می باشند. از ویژگی های این سری سانترال پاناسونیک می توان به امکان مدیریت تماس، انتقال و انتظار تماس، ارسال تماس، تحویل تماس و … اشاره نمود. این سری سانترال از تلفن های آنالوگ و دیجیتال پشتیبانی می کنند. همچنین کاربرانی که نیاز به گسترش خطوط و ظرفیت دارند می توانند از طریق ماژول های اضافه سانترال خود را ارتقا دهند.
- سری TDE: این سری از سانترال های پاناسونیک جزء سانترال های پرظرفیت هستند. بنابراین سازمان ها و شرکت های بزرگ که نیاز به ارتباطات پیچیده دارند می توانند از این دستگاه استفاده کنند. این سانترال امکان اتصال تلفن های آنالوگ، دیجیتال و ip را دارد و به عنوان یک سانترال تحت شبکه شناخته می شود.
- سری NS: این سری از سانترال پاناسونیک جزء سانترال های پرظرفیت است و یک سانترال تحت شبکه محسوب می شود. از امکانات این سری می توان به پشتیبانی از سیستم DECT چند سلولی، یکپارچه سازی با تلفن همراه، ضبط مکالمات، اتصال با سایر دستگاه های سانترال تحت شبکه، برخورداری از دو کانال دیزا، پشتیبانی از تماس تصویری و تکنولوژی ویپ اشاره کرد.
سانترال های پاناسونیک TES و TEM
- سری TES: یکی از اولین سانترال هایی که به بازار عرضه شد سانترال های پاناسونیک سری TES بودند. این سانترال ها قیمت مناسب تری نسبت به سایر مدل ها دارند. TES جزء سانترال های کم ظرفیت است و مناسب کسب و کارهای کوچک می باشد. اما به دلیل اینکه تعداد داخلی های این سانترال کم است کارت های ارتقایی طراحی شد که می تواند ظرفیت این سانترال را افزایش دهد. مثلا اگر سانترالی از 4 خط تلفن داخلی پشتیبانی می کند آن را به 8 خط داخلی ارتقا دهد یا اگر از 8 خط داخلی پشتیبانی می کند آن را به 24 خط ارتقا دهد. سانترال پاناسونیک TES824 جزء این دسته هستند.
- سری TEM: این سانترال نیز جزء سانترال های کم ظرفیت است و تفاوت آنچنانی با سانترال های سری TES ندارد.
مقایسه سانترال های پاناسونیک
- سانترال KX-NS500: این سانترال جزء سانترال های پرظرفیت است. از ویژگی های این محصول می توان به پشتیبانی کامل از VOIP و پروتکل SIP و 6 پورت خط شهری به صورت پیش فرض اشاره نمود.
این سانترل می تواند به صورت پیش فرض از 18 پورت خط داخلی پشتیبانی کند. این دستگاه دارای ۲ پورت دیجیتال و ۱۶ پورت آنالوگ است. از دیگر امکانات این دستگاه می توان به پشتیبانی از حداکثر 48 پورت خط شهری و 128 پورت خط داخلی اشاره نمود.
- سانترال KX-TEM824: این دستگاه یک سانترال کم ظرفیت و مناسب مشاغل کوچک است. از ویژگی های این محصول می توان به پشتیبانی از 6 خط شهری و 16 خط داخلی، امکان ارتقا از طریق کارت تا ۸ خط شهری و ۲۴ خط داخلی، برخورداری از یک کانال دیزا، پشتیبانی از اپراتور گویا، امکان نمایش اطلاعات تماس گیرنده، اتصال به باتری پشتیبان و قابلیت درب باز کن اشاره نمود. تنها تفاوت این سانترال با مدل KX-TES824 در ظرفیت پایه است. ظرفیت KX-TES824 3 به 1 و ظرفیت TEM824 6 به 16 است.
خرید انواع سانترال پاناسونیک از مجموعه معتبر پی بی ایکس شاپ
مجموعه پی بی ایکس شاپ یکی از معتبرترین شرکت های داخلی است که به صورت تخصصی در زمینه آموزش، فروش، نصب و راه اندازی انواع سانترال مشغول به کار است. در صورتی که قصد خرید، مشاوره و یا استعلام قیمت سانترال های پاناسونیک را دارید می توانید با متخصصان این مجموعه تماس بگیرید.